Holistic Balance Logo
Holistic Balance Retreat
Samen op reis naar innerlijke rust, balans en zelfheling in de prachtige accommodatie van Holistic Balance te Antalya Turkije
Retreat Antalya Accommodatie

Het mooiste cadeau aan jezelf

Ben je op een punt gekomen dat je concrete stappen wilt nemen om aan je gezondheid te werken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Heb je lichamelijke of psychische klachten, psychosomatische klachten, een hormonale disbalans, burn-out symptomen of stress? Of ben je op zoek naar jezelf en toe aan innerlijke rust, balans en compassie? Dan is een 7-daagse Retreat in de rustieke accommodatie van Holistic Balance in Antalya een mooie start voor jou.

Gezondheidspraktijk Holistic Balance

Holistic Balance is een modern, residentieel instituut voor preventie en gezondheid. Het is een holistisch centrum waar diverse disciplines zoals: acupunctuur, oor acupunctuur, orthomoleculaire therapie en fytotherapie met elkaar verweven worden ten behoeve van jouw gezondheid. Als holistisch therapeut bied ik meer dan alleen behandelingen, mijn focus ligt op het ondersteunen bij en begeleiden van het behalen van diverse gezondheidsdoelen. De praktijk is gevestigd in Turkije (Antalya) met daarnaast online en fysieke behandelmogelijkheden in Nederland (Purmerend). Het is een veilige haven, een plek voor herstel, vrede, rust en geluk.

Holistic Balance roze bloem lang

Antalya Turkije

De comfortabele accommodatie is gevestigd in een fruitboomgaard in Antalya Turkije, een prachtige badplaats aan de Turkse Riviera. Antalya is een vakantiebestemming gelegen aan een azuurblauwe zee, omringd door bergen en schitterende natuurparken. De watervallen in Antalya zijn een ware trekpleister, alsook Antalya Beachpark, Konyaalti Beach en Karaalioglu Park. Ook voor de cultuurliefhebber zijn er unieke bezienswaardigheden te bezoeken zoals het historisch centrum Kaleici, de jachthaven van Antalya, de Hadrianuspoort uit de Romeinse tijd, het Antalya Archeological Museum, en diverse oude ruïnes. 

Holistic Balance Retreat

Holistic Balance biedt een holistische Retreat in Antalya Turkije aan met keuze uit diverse pakketten. Alle pakketten bestaan uit een intakegesprek een uitgebreide check-up inclusief gezondheidsevaluaties en een uitgebreide diagnose en behandelplan. Ook bestaan alle pakketten uit diverse therapievormen zoals een sessie traumatherapie, een sessie stressmanagement, een sessie orthomoleculaire testen, een sessie orthomoleculair voedingsadvies en minimaal één aanvullende therapie. Tot slot wordt ook een nazorg follow-up sessie ingepland bij terugkomst in Nederland. Zin om samen de uitdaging aan te gaan? Kies dan nu één van de all-inclusive Retreat pakketten die het beste bij jou past.

Logo Holistic Balance met tekst

Wat bieden wij?

De 7-daagse Retreat biedt de mogelijkheid om bepaalde gewoontes of patronen los te laten, een frisse blik te verwelkomen en een nieuwe koers in te zetten.

Een veilige en warme omgeving die toestaat een gevoel van sereniteit, helderheid en kalmte te ervaren in zowel het lichaam als de Geest.

Jouw programma wordt volledig op maat aangepast op basis van persoonlijke behoeften, voorkeuren en uitdagingen.

Als orthomoleculair therapeut, erkend acupuncturist en fytotherapeut zal ik jou gedurende je verblijf persoonlijk begeleiden en dagelijks informatie met je uitwisselen.

Er worden tools en oefeningen aangeboden om met stressvolle situaties om te kunnen gaan waar je levenslang baat bij hebt.

Vergeet jij jezelf af en toe of cijfer jij jezelf weg? Tijdens de Retreat in Antalya worden handvaten aangereikt om goed voor jezelf te zorgen en in balans te blijven.

Uitgebreide adviezen ten behoeve van een gezonde leefstijl op het gebied van voeding, lichaamsbeweging, doorbreken van gewoontes, Mindfulness en meer.

Wat kan jij verwachten?

Bewustwording van jezelf, je doelen en wat je nodig hebt om weloverwogen keuzes te kunnen maken die in lijn liggen met wie je bent en wat je wilt.

Een gevoel van Empowerment waarbij jij in je kracht komt te staan en deze weet de activeren en te omarmen.

Grip krijgen op je eigen leven, je emoties de baas blijven en de regie nemen over keuzes ten behoeve van jouw fysieke en geestelijke welzijn.

Verandering komt van binnenuit. Jij bent de drijvende kracht achter jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

De Retreat pakketten

Worstel je met bepaalde gezondheidsvraagstukken zoals lichamelijke klachten door stress, burn-out klachten, overspanning, depressie of lichamelijke ongemakken? Herstart je gezondheid bij gezondheidscentrum Holistic Balance in Antalya Turkije. Neem tijd voor jezelf en trek je terug in een prachtig verblijf aan de Middellandse zee, omringd door natuur en cultuur. Wissel af tussen ontspanning en inspanning, waarbij inspanning staat voor het samen werken aan jouw gezondheidsdoelen.

PREMIER

Het PREMIER programma omvat 6 individuele en 3 gedeelde sessies. Je verblijft in een ruime accommodatie, gedeeld door maximaal 6 cliënten.
2.597,-
 • Een intakegesprek (op locatie)
 • Een uitgebreide gezondheidscheck en een diagnose en behandelplan
 • 1 sessie traumatherapie en 1 sessie stressmanagement (gedeeld)
 • 1 sessie orthomoleculaire testen gericht op de biochemische disbalans en 1 sessie orthomoleculair voedingsadvies o.b.v. het vitaminen-, mineralen- en voedingsstoffenprotocol (excl. supplementen)
 • 1 aanvullende sessie: ademhalingstherapie (gedeeld)
 • 1 follow-up sessie, nazorg (online NL)
 • Incl. Maaltijdpakket 7 dagen (ontbijt en avondeten excl. drankjes)

SIGNATURE

Het SIGNATURE programma omvat 13 sessies, uitsluitend individueel en volledig op maat. Je verblijft in een comfortabel privé appartement met eigen faciliteiten.
3.597,-
 • Een uitgebreid intakegesprek (online NL)
 • Een uitgebreide gezondheidscheck met aanvullende gezondheidsevaluaties en een uitgebreide diagnose en behandelplan
 • 2 sessies traumatherapie en 1 sessie stressmanagement
 • 1 sessie orthomoleculaire testen gericht op de biochemische disbalans en 1 sessie orthomoleculair voedingsadvies o.b.v. het vitaminen-, mineralen- en voedingsstoffenprotocol (excl. supplementen)
 • 1 sessie acupunctuur
 • 3 aanvullende sessies: ademhalingstherapie, cupping en massagetherapie
 • 1 follow-up sessie, nazorg (online NL)
 • Incl. Maaltijdpakket 7 dagen (ontbijt en avondeten excl. drankjes)

Extra's t.w.v. €500,00

De volgende extra’s kan je verwachten gedurende jouw verblijf in de accommodatie van Holistic Balance Antalya Turkije tijdens de 7-daagse Retreat:

* O.b.v. beschikbaarheid

De accommodatie

Graag verwelkom ik je in de vredige accommodatie van Holistic Balance in Antalya; een oase waar je tot rust kunt komen, jezelf mag (her)ontdekken en samen met mij aan het zelfherstellend vermogen van het lichaam kunt werken. De natuurrijke omgeving nodigt je uit om de zorgen uit het verleden en over de toekomst even los te laten en te genieten van het moment. Stap even uit je dagelijkse ritme, herstel je positieve mindset en tap in op je innerlijke rust. Hét ultieme toevluchtsoord om even te vertragen en te beseffen dat het tijd is voor jou.

De accommodatie bestaat uit een grote Villa met een ruime huiskamer met flatscreen-tv en een royale keuken. De Villa heeft vier aparte slaapkamers, twee badkamers met toilet en drie aparte toiletten. Het is voorzien van een dakterras met een schitterend uitzicht over Antalya en een uitgestrekte tuin met een heerlijk zwembad gelegen in een boomgaard vol zuidvruchten. Schuin tegenover de Villa bevindt zich een bescheiden complex met woonkamer en keuken, slaapkamer, douche en toilet. Daarnaast zijn er vier comfortabele privé appartementen voorzien van eigen keuken, woonkamer, slaapkamer, douche en toilet. Je bent van alle gemakken voorzien om te ontspannen, op te laden en helende stappen te zetten.

Bezienswaardigheden

Naast eerdergenoemde culturele bezienswaardigheden is Antalya rijk aan gezellige markten en winkelmogelijkheden. Voor een bruisende winkelervaring zijn Konyaalti Beach en Lara Beach de bestemmingen bij uitstek. Beiden gelegen aan de rand van Antalya, gemakkelijk bereikbaar in een rustige omgeving aan mooie zandstranden. Hier vind je een mix aan nationale en internationale merken, moderne winkelstraten, lokale Turkse boetiekjes en trendy café´s en restaurants. Elke zaterdag worden er in Lara markten georganiseerd door de lokale bevolking.

Ben jij iemand die houdt van architectuur? Dan is Kaleici, het historische centrum van Antalya, zeker de moeite om te bezoeken. Het deels autovrije gebied maakt het geschikt voor een ontspannen wandeling in een rustgevend, tevens bruisend deel van de stad. Ontdek de smalle kronkelende straatjes en bewonder de oude stadsmuren, pleinen, moskeeën en typische houten huizen. ‘s Avonds zijn veel oude gebouwen prachtig verlicht waardoor je meegenomen wordt in een sprookjesachtige ervaring.

Bring a friend actie!

Ga jij liever samen op ontdekkingsreis? Boek dan nu één van de Retreats bij Holistic Balance TCM met vriendenkorting!

Bespaar tot €1.000* p.p.

*Afhankelijk van het pakket en aantal personen, max. 3 personen

Scan de code