Holistic Balance Logo

Contact

Welkom bij Gezondheidspraktijk Holistic Balance TCM, gevestigd te Kennemerland 36 Purmerend. In de praktijk streef ik ernaar een warme en gastvrije omgeving te creëren waarin jij je direct veilig en op je gemak voelt. Ik kijk ernaar uit jou te verwelkomen en te begeleiden op jouw reis naar balans en welzijn. 

Mocht je vragen hebben over de intake, behandelingen/pakketten, retreats, vergoedingen of iets anders? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier of per mail, telefoon of Whatsapp. Op maandag tot en met vrijdag ben ik flexibel bereikbaar en beschikbaar tussen 10:00 en 20:00 uur. 

deurbord contactpagina holistic balance

Locatie en Bereikbaarheid

De praktijk van Holistic Balance TCM Purmerend is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer, waardoor je op een gemakkelijke en milieuvriendelijke manier op locatie kunt komen. Daarnaast biedt de omgeving rondom de praktijk voldoende parkeergelegenheid en is de locatie dus ook eenvoudig bereikbaar per auto.

De praktijk kan mogelijk minder toegankelijk zijn voor mindervaliden, om deze reden wil ik graag benadrukken dat ik klaarsta om de best mogelijke ondersteuning te bieden indien nodig. Voor degenen die behoefte hebben aan extra zorg, kunnen ook huisbezoeken worden ingepland zodat de behandelingen voor eenieder beschikbaar zijn. Neem voor meer informatie contact met mij op via het contactformulier, per mail of per telefoon.

Contactgegevens

Zie hieronder de contactgegevens van Gezondheidspraktijk Holistic Balance TCM Purmerend.

Telefoonnummer

06 43542538

Locatie

Kennemerland 36, 1447 BH Purmerend

Holistic Balance roze bloem lang
Scan de code