Holistic Balance Logo
Over mij

Gezondheidspraktijk Holistic Balance

Bij Holistic Balance staat de persoon als geheel centraal. Een geheel dat bestaat uit delen die onderling afhankelijk zijn van elkaar. Denk hierbij aan zowel lichamelijke, geestelijke als zielsaspecten. Als één van deze delen niet goed werkt of is aangedaan door onevenwichtigheden in het leven, dan worden daarmee alle andere delen ook beïnvloed. Symptomen die je kunt ervaren zijn een manifestatie van een onderliggende verstoring tussen de delen, diverse lichaamsfuncties en orgaanstelsels.

Logo Holistic Balance met tekst
Foto Rana

Deze holistische benadering ligt ten grondslag aan de behandelingen bij gezondheidspraktijk Holistic Balance. Het uitgangspunt is om de oorzaak van de klachten te onderzoeken en te behandelen in plaats van uitsluitend de symptomen te bestrijden. Hierbij ligt de focus op het aanspreken van het zelfhelend en zelfregulerend vermogen van het lichaam. Om deze reden wordt de hoogste prioriteit gegeven aan het verbeteren van de stofwisseling en het zuiveren en ontgiften van het lichaam.

Om de harmonie en balans in het lichaam te bevorderen worden verschillende therapievormen ingezet en gecombineerd met eventuele relationele, emotionele en spirituele begeleiding. De therapievormen omvatten onder anderen: orthomoleculair voedingsadvies, acupunctuur, auriculotherapie (oor acupunctuur) en fytotherapie (kruidengeneeswijze). Enkele therapieën en sessies worden zowel in groepsverband als op individueel niveau op maat aangeboden, afhankelijk van wat jij nodig hebt.

Rana Saddal

Acupuncturist, auriculo-therapeut, cosmetisch acupuncturist, herbalist en orthomoleculair therapeut met als specialisme Traditionele Chinese Geneeskunde.

Voorafgaand aan en na mijn acupunctuuropleiding (TCM) bij Qing-Bai ben ik me blijven ontwikkelen. Jaarlijks volg ik verschillende bijscholingen en/of opleidingen. Zo blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied. Hierdoor heb ik een breed specialisme op het gebied van holistische zorg en kan ik verschillende therapieën toepassen. Ik hou je up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in Holistische zorg en blijf mijn vaardigheden en kennis verfijnen. Dit stelt mij in staat jou de beste mogelijke zorg te bieden, afgestemd op jouw unieke behoeften. Dit geldt zowel voor locatie Purmerend als Antalya. 

Holistic Balance roze bloem lang
Scan de code