Holistic Balance Logo
Orthomoleculaire Therapie
Ontwikkel kracht van binnenuit met orthomoleculaire zorg.
Ontdek de mogelijkheden

Orthomoleculaire Therapie

Orthomoleculair is afgeleid van het Griekse woord: “ortho”, wat juist, waar, recht betekent, en moleculair, wat betrekking heeft op moleculen. Orthomoleculaire therapie is een holistische behandelmethode waarbij de focus ligt op het op een juiste manier ondersteunen en optimaliseren van de gezondheid op moleculair niveau, hierbij ligt de nadruk op de relatie tussen voeding, leefstijl en gezondheid.

Roze bloem naar rechts
Biochemische balans orthomoleculaire therapie

Gezond van binnenuit

Orthomoleculaire therapie is een holistische benadering op gezondheid die zich richt op het op pijl houden, herstellen en behouden van een optimaal intern milieu door gevarieerde voeding te combineren met orthomoleculaire voedingssupplementen. Door het aanvullen van het lichaam met de juiste hoeveelheden voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, aminozuren en enzymen, hebben orthomoleculaire behandelingen als doel balans in het lichaam te bereiken en daarmee diverse gezondheidsklachten te behandelen van binnenuit.

Voordelen

Doormiddel van laboratoriumtesten wordt inzicht geboden in diverse fysiologische processen in het lichaam, waardoor een optimaal, individueel behandelplan kan worden opgesteld.

Homeostase is het zelfregulerend vermogen van het lichaam om fysiologische processen in evenwicht te houden. Door het lichaam in een biochemisch balans te brengen, wordt het zelfherstellende vermogen van het lichaam bevorderd en kunnen diverse gezondheidsklachten worden aangepakt.

Een hormonale disbalans kan leiden tot een verscheidenheid aan gezondheidsklachten zoals vermoeidheid, menstruatieklachten, stress, slaapproblemen, huidklachten en meer. Herstel de natuurlijke hormonale balans in het lichaam met orthomoleculaire therapie en voeding.

Door de aanlevering en opname van voedingsstoffen in het lichaam te optimaliseren kan een verhoogd energielevel en toename in de vitaliteit worden ervaren. Geef jouw energie en immuunsysteem een boost met behulp van orthomoleculair voedingsadvies, holistische leefstijlcoaching en/of orthomoleculaire supplementen.

De juiste voedingsstoffen zijn essentieel om lichaamsprocessen optimaal te laten verlopen. Ervaar de voordelen van orthomoleculaire therapie met voedingsadvies op maat in combinatie met hoogwaardige, biologische, orthomoleculaire supplementen.

Om je gezondheid op een duurzame manier te verbeteren is het raadzaam om de leefstijl onder de loep te nemen. Holistische leefstijlcoaching ondersteunt zowel op het gebied van de mentale, fysieke, emotionele, relationele en spirituele gezondheid.

Orthomoleculaire voeding
Holistic Balance roze bloemen halve cirkel

Ben jij er klaar voor?

Ben jij toe aan een vitale versie van jezelf? Wil je korte metten maken met (chronische) vermoeidheid, overgewicht, hormonale schommelingen, lichamelijke klachten door stress of een verminderde weerstand?

Kom in actie en ga samen met mij de uitdaging aan. Als orthomoleculair therapeut ben ik gespecialiseerd in orthomoleculaire voeding, orthomoleculaire supplementen en leefstijlcoaching. Ik laat je kennismaken met een holistische kijk op ziekte en gezondheid en de voordelen ervaren van een gevarieerd voedingspatroon en een gebalanceerde manier van leven.

Holistic Balance TCM

Orthomoleculaire Therapie Purmerend, Nederland

Orthomoleculaire Therapie Antalya, Turkije

Scan de code